Se arată singurul rezultat

Show sidebar
Close

Holz-Therapie-Spray- Ulei de terapie a lemnului Spray 75 ml

72,70 lei

Spray de terapie a lemnului cu efect in adancimea suprafetei de lemn.

Este o solutie finalizata special conceputa pentru ingrijirea si protectia in profunzime a lemnului cu canale, orificii si pori si contine amestec omogen de uleiuri protectoare de lemn, de inalta calitate.

Spray-ul de terapie a lemnului reabiliteaza suprafatele de lemn infestate ca mobila, scari, lambriuri, obiecte de arta si protejeaza impotriva reinfestarii pe un termen indelungat ( pana la 1 an de zile).

– Protejeaza permanent impotriva reinfestarilor
– Nu are culoare
– Nu are miros (neutru)

Spray de terapie a lemnului este conceput special pentru protectie in profunzime a placilor de lemn, grinzilor, mobilierului din lemn si a cofragelor din lemn moale, tare sau nobil.

Ingrijirea cu acest produs va pastra valoarea lemnului, nu il va inchide la culoare, ci ii va readuce stralucirea si frumusetea fibrei. Ingrijirea se va face ori direct, dupa o initiala curatare cu o perie aspra sau o perie moale, ori dupa umplere, slefuire, baituire si inainte de lustruire.

Mod  de intrebuintare:

Pentru suprafete mari se va monta capul de pulverizare – pentru preventie sau tratare.

Pentru o tratare efectiva in cazul suprafetelor mari afectate de va folosi Bindulin Ulei de terapie a lemnului, art.nr.HTO, cu ajutorul unei pensule.

Pentru orificii sau pori deschisi si mai mari, se va folosi varful de injectie ( la nevoie se poate ascuti cu o ascutitoare). Varful de injectie se va introduce cat se poate de adanc si se va activa butonul de activare.

Surplusul de lichid se va indeparta imediat cu o laveta. Orificiile mai mari, dupa tratare, se vor inchide cu produsul Bindulin Wachskitt – Baton chit de ceara (livrabil in 21 de culori si nuante), art.nr. WK.

O prelucrare ulterioara pentru protectia generala a lemnului cu Ulei de tec sau ceara de lustruire sau intretinere, se va efectua dupa 1 saptamana de la tratarea cu Ulei de terapie a lemnului.

Recipientele se afla sub presiune. A se feri de expunerea directa la razele soarelui si de temperaturi de peste 50 °C. Dupa utilizare nu trebuie deschis prin forta sau ars. A nu se stropi direct in flacara deschisa sau pe un obiect aprins. A se feri de surse de aprindere. A nu se fuma. A nu se inspira vaporii de aer. A se folosi doar in zonele bine aerisite. A se pastra sub lacat si inaccesibil pentru copii.

Ambalaje posibile: 75 ml.

Fisa tehnica si fisa de securitate pot fi disponibile la cerere.

Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.