Produse

  Close

  Kupferlack wetterfest – Lac rezistent la intemperii 5 L, Culoare: cupru antic

  1.188,70 lei

  Lacul cupru antic este un lac special pe baza de rasina alchidica destinat pentru aplicarea de straturi permanente, rezistente la spalat in interior si exterior. El se caracterizeaza printr-o duritate ridicata a stratului de suprafata, rezistenta mecanica ridicata, o rezistenta buna la intemperii si printr-o uscare relativ rapida.

  Gradul de stralucire: stralucitor, rezistent la intemperii, rezistent la raze UV, prelucrare usoara si rapida, putere ridicata de acoperire.

  Lacul nostru ofera o protectie extraordinara impotriva ruginii pentru toate obiectele din metal, fiind de asemenea potrivit pentru reparatii si utilizare pe lemn, piatra si multe materiale plastice, ca de ex. PVC dur. Din cauza puterii foarte bune de acoperire, lacurile noastre se aplica in mod foarte economicos.

  Este recomandat pentru reparatii de pietre de mormant, pentru burlane, porti, balustrade, genti auto, lampi etc.

  Pregatire prealabila:

  Substratul trebuie curatat in mod mecanic, de ex. cu perie de sarma. Straturi vechi intacte si inca aderente nu reprezinta nici o greutate sau piedica de aplicare a lacului de bronz. Lacurile neaderente si proaspat aplicate de ex. cele din dozele de spray (lacurile de tip NC) trebuie inlaturate.

  Ca si finalizare se poate slefui cu hartie abraziva de slefuire (rupeti marginile ascutite) si apoi se va curata cu un mijloc de curatare nerehidratabil (de ex. cu Bindulin Acetonaart.nr.AC sau Bindulin Spiritus 99%, art.nr.SPIR). Substratul trebuie sa fie rezistent, curat, uscat, fara grasimi si fara silicon.

  Aplicare:

  Temperatura de prelucrare nu are voie sa fie sub 15 °C, iar umiditatea relativa a aerului nu trebuie sa depaseasca 75 %. Lacul cupru antic nu trebuie aplicat pe suprafata in strat prea gros.  Pentru prelucrare utilizati o perie din par natural sau o rola din spuma.  Lacurile noastre se pot aplica si prin stropire/vaporizare, cu aer comprimat sau airless.

  Consum:

  1 litru de Lac cupru antic este suficient pentru ca. 10 m², intr-un singur strat aplicat, depinzand de metoda de aplicare si de cat de aspra este suprafata tratata. Rezulta o grosime a stratului aplicat (pelicula uscata) de pana la maxim ca. 20µ.

  Instrumentele trebuie curatate imediat dupa folosire cu mijloc de curatare a pensulei/periei, diluant de rasina sintetica sau cu ajutorul de nitro-diluanti.

  Timp de uscare:

  Dupa ca. 2 ore lacul devine uscat ca praful, rezistent la atingere dupa 6 -9 ore, gata de montaj dupa 36 de ore la temperatura camerei, duritatea finala fiind atinsa dupa ca. 8 – 10 zile.

  Observatii:

  A nu se amesteca cu alte materiale. Inainte si in timpul prelucrarii trebuie bine amestecat. Pigmentii de culoare care s-au depus in substanta trebuie omogenizati neaparat in solutie.

  Diluare: maxim ca. 5 – 10% cu Bindulin Diluant pentru rasina sintetica, art.nr.VKU.

  Termen de valabilitateMinim 24 de luni de la data cumpararii recipientului, in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros.

  Lacul cupru antic nu detine autorizatie pentru a putea fi folosit in industria alimentara. A nu se trata obiecte ce pot ajunge in contact direct cu alimente.

  Ambalaje posibile: 125 ml, 250 ml, 750 ml, 2,5 l, 5 l, 10 l, 25 l.

  Fisa de securitate poate fi pusa la dispozitie la cerere.

  Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

  Close

  Universalschwarzlack – Lac universal 750 ml, Culoare: negru

  238,30 lei

  Universalschwarzlack – Lac universal, negru este un lac special de inalta performanta pentru vopsiri / lacuiri de aparaturi la autovehicule cu caracteristici deosebite: aderenta remarcabile, foarte rezistent la frecare pentru toate obiectele de metal tratate.

  Este rezistent la ulei, diesel, apa sarata, substante alcaline si la caldura de pana la + 130⁰C.

  Este ideal pentru reparatii precum:

  -genti de roti de autovehicule, blocuri motor, caroserie, arcuri de roata, pereti etansi, cadre si piese de suport

  – in constructii navale: vapoare, iahturi, barci, de ex. la catarg, tacheti, pereti etansi, santine

  – pentru masini, pompe, motoare, aparate, autovehicule si tehnica aferenta

  – utilaje si aparate de gradina, garduri de fier, stalpi, leagane, stucturi de catarat, etc.

  Universalschwarzlack – Lac universal, negru rezista pe toate tipurile de suprafata si pe straturi vechi existente. Piesele putin ruginite pot fi vopsite fara alt tratament prealabil.

  Universalschwarzlack – Lac universal, negru creeaza prin aplicarea sa o suprafata permanenta. O aplicare in strat mai gros favorizeaza realizarea unei suprafete deosebit de rezistenta si stralucitoare. Un strat mai subtire aplicat in mod uniform, confera un finisaj mat, satinat.

  A nu se amesteca in combinatii cu lacuri de tip NC ( pe baza de nitroceluloza).

  Inainte de aplicare, rugina usoara, straturile subtiri de grasimi, murdaria aderenta si eventualele straturi vechi aderente existente, nu trebuie inlaturate (smirghelui). Substratul de suprafata trebuie curatat in mod mecanic (de ex. cu ajutorul unei perii de sarma). Substratul trebuie sa fie rezistent si uscat. Lacul trebuie bine amestecat si prelucrarea sa efectuata cu ajutorul unei pensule, role de aplicat sau prin pulverizare chiar nediluat la o presiune mai mare a compresorului si eventual la nivelul pistolului, o diuza mai mare.

  Pentru procedeul de pulverizare, Universalschwarzlack – Lac universal, negru, se poate si dilua pana la o consistenta necesara pulverizarii, cu produsul Kunstharz-Verdünnung – Diluant pentru rasina sintetica, art.nr.VKU, ideal a se dilua cu produsul Ethylacetat – Acetat de etil,art.nr.ET.

  Devine uscat ca praful dupa cca. 2 ore, rezistent la atingere dupa 6-9 ore si uscat complet (rezistent la montaj) dupa 36 de ore la temperatura camerei.

  Consum: 1 L este recomandat pentru o suprafata intre 3 – 8 m² la o aplicare intr-un singur strat. Este insa obligatorie aplicarea a cel putin unui strat dublu cu 2 zile intermediare pentru uscare.

  Ambalaje posibile: 125 ml, 250 ml, 750 ml, 2,5 l, 5 l, 10 l.

  Fisa tehnica poate fi disponibila la cerere.

  Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

  Close

  ALLENDO LASURFIX – Lazura pentru lemn exterior 5 L, Culoare: fag

  698,00 lei

  Lazura pentru conservare si restaurare a lemnului din mediul exterior.

  • respirabil                                                                                  • rezistent la raze UV
  • rezistenta extrema contra intemperiilor               • uscare rapida
  • foarte productiv                                                                   • prelucrare usoara
  • patrunde adanc in lemn
  • protejeaza un timp indelungat impotriva daunelor provocate de umiditate ca de ex. ciuperci care coloreaza lemnul (albastreala), de intemperii, alge verzi, putregai si mucegai datorita continutului de substante fungicide

  ALLENDO – LASURFIX este o emulsie de culoare pe baza de apa/ulei alchidic/acril si transporta pigmenti, mijloace de lipire (adeziv), conservanti si material de umplere pentru lemn. Este neaparat necesara o pigmentare (culoare) pentru a obtine o protectie efectiva impotriva razelor UV (lemnul devine de culoare gri). Pentru glazura noastra noi folosim pigmenti foarte rezistenti.

  ALLENDO – LASURFIX este un strat de acoperire prietenos cu mediul inconjurator, diluabil cu apa si fara substante toxice, necontinand solventi si adaos de formaldehida. Isi gaseste utilizare in aplicarea de straturi noi, conservare si restaurare a pieselor de constructie din lemn nesolicitate din punct de vedere static si in aer liber fara contact de impamantare, de ex.:
  • fatade                                                                   • Carporturi
  • protectie din lemn a fatadei                    • Soproane de lemn
  • mandrine                                                             • Hambare
  • pergole                                                                 • Tarcuri / porti
  • piese de lemn impregnate sub presiune

  ALLENDO – LASURFIX nu poate remedia insa formarea unei crapaturi la conifere, si nici sa repare crapaturile existente. Acestea raman rezervate uleiurilor naturale.

  ALLENDO – LASURFIX este un produs profesional recomandat pentru conservare a diverselor substraturi:
  • lemn nou si vechi netratat in mediul exterior
  • lemn nou gata tratat cu strat de grund (tipic pentru prefabricate in mod de constructie tip cadru)
  • lemn nou si lemn vechi lustruit sau aplicat cu ulei (dupa ce straturile vechi de acoperire  sunt uscate in mod complet)
  • pe vopsele vechi acrilice sau acrilate

  In functie de conditiile climaterice, perioada de reluare a operatiei  peste 4 – 5 ani.

  Pregatire prealabila:
  Lemnul ce urmeaza a fi tratat trebuie sa fie uscat, fara grasimi si fara rasini. De regula straturile vechi se pot supravopsi.

  Prelucrare:
  Glazura se va aplica cu pensula sau cu buretele in mod suficient si uniform. Apoi, eventualul surplus de material va fi inlaturat cu buretele sau cu pensula, in directia lungimii fibrelor de lemn.
  In cazul unui strat de renovare sunt suficiente 1-2 aplicari. Fiecare aplicare face ca nuanta de culoare sa devina mai inchisa. Pe suprafetele verticale aplicarea se va face mereu de jos in sus, astfel incat glazura sa nu curga in siroaie subtiri in jos si sa lase astfel dungi vizibile.

  Timp de uscare:
  Devine uscat ca praful dupa ca. 2-4 ore, se poate vopsi dupa ca. 24 de ore. Se usuca complet dupa ca. 24-36 de ore. Timpul de uscare depinde de conditiile meteorologice existente, de umiditatea lemnului, precum si de numarul straturilor aplicate.

  Temperatura de prelucrare:
  minim 10°C si sub 24°C, favorabil 13-18°C.

  Diluare:
  Produsul este fabricat gata de utilizare. Daca totusi o diluare este inca necesara, utilizati apa distilata.

  Prelucrare ulterioara:
  Pentru prelucrarea ulterioara a suprafetelor glazurate sau a mobilei de gradina sunt recomandate uleiurile noastre.

  Consum:
  1 litru este recomandat pentru ca. 6-9 m², ca. 133 ml/m², in functie de capacitatea de absorbtie si caracteristicile / proprietatile suprafetelor.

  Instrumentele de munca se vor curata imediat dupa utilizare cu solutie de sapun si apa.

  Ambalaje posibile: 750 ml, 2,5 l, 5 l, 10 l.

  Fisa tehnica poate fi disponibila la cerere.

  Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

  Close

  FUGENPLAST Bindemittel-FU – Adeziv pentru producerea proprie de chit de lemn 900 g

  316,40 lei

  Cu produsul  ADEZIV-FU se poate produce pe cont propriu FUGENPLAST Chit de lemn.

  Rumegusul fin rezultat din taierea lemnului sau praful de slefuire se pot amesteca intr-un produs de tip aluat impreuna cu ADEZIV-FU. Dupa ce se intareste, produsul astfel obtinut FUGENPLAST Chit de lemn se poate prelucra ca si lemnul natural: slefui, baitui si lustrui.

  Produs profesional recomandat pentru restaurare si reparatii in interior si exterior ale zonelor afectate in lemn cum ar fi: crapaturi, orificii de cuie sau suruburi.

  A se utiliza doar Diluant pentru FUGENPLAST, art.nr. VF.

  Inainte de utilizare va rugam sa agitati bine!

  Termen de valabilitate: In stare nedeschisa se poate depozita minim 1 an de la data cumpararii, la o depozitare la temperaturi corespunzatoare (nu peste +20°C).

  Ambalaje posibile: 215 g, 430 g, 900 g, 2,15 kg, 4,3 kg, 9 kg, 21 kg.

  Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

  Close

  ALLENDO Salmiakbeize – Bait pe baza de clorura de amoniu 1000 ml, Culoare: gri

  179,70 lei

  Baiturile pe baza de clorura de amoniu sunt baituri negative de calitate foarte buna, cu pigmenti de culoare foarte fini pentru a obtine o adancime de patrundere mai ridicata.

  Baiturile pe baza de clorura de amoniu se recomanda pentru restaurari ale suprafetelor de lemn in interior si exterior.

  Nuantele de culoare se pot amesteca una cu alta.

  Allendo-baituri pe baza de clorura de amoniu poate fi folosit prin scufundare sau prin vaporizare.

  Prelucrare: Suprafata de lemn trebuie slefuita inainte de baituire, bine curatata, iar praful rezultat in urma slefuirii trebuie inlaturat cu ajutorul unei perii.

  Lemnele cu continut de rasina (de ex. stejar): indepartarea rasinii se va realiza cu un solvent nerehidratabil (de ex. cu Bindulin Aceton (art.nr.AC) sau Bindulin Spiritus 99%, (art.nr.SPIR).

  A se agita bine inainte de utilizare.

  A nu se folosi recipienti sau instrumente metalice.

  A se aplica cu pensula/buretele in mod suficient si uniform si apoi a se lasa sa patrunda in suprafata.

  Baiturile in surplus vor fi inlaturate ulterior usor de-a lungul si in directia fibrelor de lemn. Dupa uscare se poate slefui usor. Suprafetele prefabricate pot fi tratate cu ceara sau ulei, lacuite sau matuite.

  Consum1 litru este recomandat pentru ca. 5-7 mp (ca.140-200 ml/m²)

  Timp de lucrabilitate: Uscat ca praful dupa ca. 8 ore (la 20°C si 50% umiditate relativa a aerului). Nuanta finala de culoare se obtine dupa minim 24 de ore timp de lucrabilitate.

  Instrumentele de munca trebuie curatate cu apa imediat dupa utilizare.

  Ambalaje posibile: 250 ml, 1000 ml, 2,5 l, 5 l, 10 l, 25 l.

  Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

  Close

  ALLENDO Salmiakbeize – Bait pe baza de clorura de amoniu 5 L, Culoare: cires

  687,00 lei

  Baiturile pe baza de clorura de amoniu sunt baituri negative de calitate foarte buna, cu pigmenti de culoare foarte fini pentru a obtine o adancime de patrundere mai ridicata.

  Baiturile pe baza de clorura de amoniu se recomanda pentru restaurari ale suprafetelor de lemn in interior si exterior.

  Nuantele de culoare se pot amesteca una cu alta.

  Allendo-baituri pe baza de clorura de amoniu poate fi folosit prin scufundare sau prin vaporizare.

  Prelucrare: Suprafata de lemn trebuie slefuita inainte de baituire, bine curatata, iar praful rezultat in urma slefuirii trebuie inlaturat cu ajutorul unei perii.

  Lemnele cu continut de rasina (de ex. stejar): indepartarea rasinii se va realiza cu un solvent nerehidratabil (de ex. cu Bindulin Aceton (art.nr.AC) sau Bindulin Spiritus 99%, (art.nr.SPIR).

  A se agita bine inainte de utilizare.

  A nu se folosi recipienti sau instrumente metalice.

  A se aplica cu pensula/buretele in mod suficient si uniform si apoi a se lasa sa patrunda in suprafata.

  Baiturile in surplus vor fi inlaturate ulterior usor de-a lungul si in directia fibrelor de lemn. Dupa uscare se poate slefui usor. Suprafetele prefabricate pot fi tratate cu ceara sau ulei, lacuite sau matuite.

  Consum1 litru este recomandat pentru ca. 5-7 mp (ca.140-200 ml/m²)

  Timp de lucrabilitate: Uscat ca praful dupa ca. 8 ore (la 20°C si 50% umiditate relativa a aerului). Nuanta finala de culoare se obtine dupa minim 24 de ore timp de lucrabilitate.

  Instrumentele de munca trebuie curatate cu apa imediat dupa utilizare.

  Ambalaje posibile: 250 ml, 1000 ml, 2,5 l, 5 l, 10 l, 25 l.

  Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

  Close

  ALLENDO Salmiakbeize – Bait pe baza de clorura de amoniu 250 ml, Culoare: tec vechi

  67,60 lei

  Baiturile pe baza de clorura de amoniu sunt baituri negative de calitate foarte buna, cu pigmenti de culoare foarte fini pentru a obtine o adancime de patrundere mai ridicata.

  Baiturile pe baza de clorura de amoniu se recomanda pentru restaurari ale suprafetelor de lemn in interior si exterior.

  Nuantele de culoare se pot amesteca una cu alta.

  Allendo-baituri pe baza de clorura de amoniu poate fi folosit prin scufundare sau prin vaporizare.

  Prelucrare: Suprafata de lemn trebuie slefuita inainte de baituire, bine curatata, iar praful rezultat in urma slefuirii trebuie inlaturat cu ajutorul unei perii.

  Lemnele cu continut de rasina (de ex. stejar): indepartarea rasinii se va realiza cu un solvent nerehidratabil (de ex. cu Bindulin Aceton (art.nr.AC) sau Bindulin Spiritus 99%, (art.nr.SPIR).

  A se agita bine inainte de utilizare.

  A nu se folosi recipienti sau instrumente metalice.

  A se aplica cu pensula/buretele in mod suficient si uniform si apoi a se lasa sa patrunda in suprafata.

  Baiturile in surplus vor fi inlaturate ulterior usor de-a lungul si in directia fibrelor de lemn. Dupa uscare se poate slefui usor. Suprafetele prefabricate pot fi tratate cu ceara sau ulei, lacuite sau matuite.

  Consum1 litru este recomandat pentru ca. 5-7 mp (ca.140-200 ml/m²)

  Timp de lucrabilitate: Uscat ca praful dupa ca. 8 ore (la 20°C si 50% umiditate relativa a aerului). Nuanta finala de culoare se obtine dupa minim 24 de ore timp de lucrabilitate.

  Instrumentele de munca trebuie curatate cu apa imediat dupa utilizare.

  Ambalaje posibile: 250 ml, 1000 ml, 2,5 l, 5 l, 10 l, 25 l.

  Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

  Close

  Kalkschleierentferner – Solutie pentru indepartarea de ciment si strat de var 2 L

  210,60 lei

  Solutie ideala pentru indepartarea de:

  • Ciment si strat de var
  • Var si resturi de culori de var
  • Eflorescenta de var pe gresie, armaturi etc.
  • Depuneri de var pe instrumente de munca, suprafete de clincher etc.

  Nu contine acizi minerali, este rezistent la fierbere si este neutru fata de sticla, cauciuc, materiale plastice, metale.

  Se obtin rezultate bune chiar si dupa o utilizare unica.

  Ofera protectie impotriva reformarii. Fara spuma.

  Nu este potrivit pentru aplicarea pe zinc, aluminiu si metale colorate, ca de ex. cupru.

  UTILIZARE:
  In functie de grosimea stratului maxim, se adauga 100 ml la 1 litru de apa si trebuie aplicat cu ajutorul unui burete aspru, perie sau sticla de vaporizare. Apa calda mareste efectul de curatare.

  Solutia, in functie de necesitati, trebuie sa fie lasata sa isi faca efectul si sa fie spalata bine cu apa curata. Datorita concentratiei mari, recomandam a fi purtate manusi de protectie si ochelari de protectie. Camera trebuie bine aerisita.

  Exista tipuri de gresie care au strat de glazura, care poate reactiona sensibil la o solutie de indepartare de var si poate aduce eventuale daune. Noi recomandam in orice caz efectuarea de incercari proprii in locuri nevizibile sau putin vizibile. A se proceda cu foarte mare atentie in cazul prezentei calcarului (ca de exemplu marmura). Metalul trebuie protejat impotriva coroziunii imediat dupa tratare ca de ex. prin pelicula de ulei.

  OBSERVATIE
  Recomandam pentru eliminarea calcarului de pe aparate ca: boilere, fierbatoare de apa, obiecte in gastronomie, etc., folosirea produsului BINDULIN ExKalk 2 in 1 (Art. Nr. EK disponibil la 100ml, 250ml si 500ml)

  Ambalaje posibile: 1000 ml, 2 l, 5 l, 10 l, 25 l, 120 l.

  Fisa tehnica si fisa de securitate pot fi disponibile la cerere.

  Pentru firme si institutii preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

  Aboneaza-te la newsletter

  Va rugam sa cititi Termeni de Utilizare

  Clienti Bindulin