Support

Interadeziv.ro

Produsele comercializate prin intermediul www.interadeziv.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala sau bon de casa si certificat de calitate, conformitate si unde este cazul, de sanatate (la cerere), conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document in limita stocului disponibil. Din acest motiv, Comerciantul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile sunt actualizate zilnic, includ TVA (19%) si nu includ cheltuieli de livrare. Pretul de achizitie de pe factura, va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul nostru de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostrii de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostrii de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si Dvs. sunteti indreptatiti sa refuzati comanda respectiva. Imaginile publicate pe site, sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile prezentate in acest mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Contacteaza-ne !

Brasov

Str. Nicolae Titulescu
Nr. 2, Brasov, Romania

Phone: +40 268 415 633
Phone: +40 723 377 807
Email: office@interadeziv.ro