Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de procesare date cu caracter personal

SC INTEROFFICE Srl

Cine suntem

SC INTEROFFICE  SRL Cod fiscal: RO3480388

Numar de inregistrare la registrul comertului:J08/3583/1992

Adresa:Brasov, str.Nicolae Titulescu nr 2

Web: www.interadeziv.ro

Email: info@interadeziv.ro

Telefon: 0268/415 633 Mobil: 0731 551 073

 

Cadru legal

 

Politica de confidentialitate SC INTEROFFICE  SRL reflecta prevederile legale in vigoare. Persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate de catre noi au urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informate cu privire la identitatea operatorului, in ce scop se prelucreaza datele, cui le-ar putea dezvalui, obligatia furnizarii datelor; dreptul de acces la date (furnizarea datelor de catre operator la cererea persoanei fizice este gratuita); dreptul de interventie (persoana vizata poate cere rectificarea, actualizarea, stergerea sau anonimizarea datelor personale) dreptul de opozitie (puteti cere operatorului sa nu va prelucreze datele in scop de marketing) dreptul de a nu fi supus unei decizii automate individuale (de exemplu profilarea clientului) dreptul de a face plangere la autoritatea natioala de supraveghere (ANSPDCP, www.dataprotection.ro) dreptul de a se adresa justitiei

Date solicitate

SC INTEROFFICE SRL solicita clientilor urmatoarele date cu caracter personal:

Nume -Prenume

Email

Adresa postala

Telefon

Cod numeric personal

Utilizarea datelor solicitate

Datele colectate vor fi utilizate exclusiv in urmatoarele scopuri: intocmirea contractelor de prestari servicii intocmirea facturilor fiscale si a proformelor inregistrarea numelor de domenii (datele sunt obligatorii pentru inregistrarea oricarui nume de domeniu) furnizarea informatiilor privitoare la incalcarea legii catre autoritatile legale indeplinirea unor obligatii legale (evidenta contabila) instiintari importante pentru clienti comunicari comerciale (doar cu acordul clientului) Datele colectate nu vor fi cedate, vandute sau incredintate vreo unei terte parti decat acolo unde acest lucru este impus de realizarea contractului sau sunt legate de existenta unei obligatii legale.

Cui sunt transmise si cine intra in contact cu datele cu caracter personal:

Agentiei Nationale de Administrare Fiscala prin declaratia 394 (nume, prenume, adresa, CNP). Temeiul legal pentru procesare: obligatie legala. Registrarilor si registrelor de inregistrare nume de domenii (toate datele cu caracter personal – mai putin CNP-ul care este solicitat doar de catre ROTLD pentru domeniile .ro – sunt strict necesare pentru ca sa putem inregistra orice nume de domeniu). Registrarii si registrele de inregistrare domenii se afla in diverse tari (Belgia, SUA, Canada si tarile in care se afla registrele specifice domeniilor cod de tara) cu exceptia ROTLD care se afla in Romania. Astfel, functie de numele de domeniu solicitat, datele personale vor trebui transmise intr-una sau mai multe dintre tarile mentionate. Temeiul legal: indeplinirea contractului. Serviciului de contabilitate. Temeiul legal: obligatie legala. Procesatorului de plati prin card…………………… Srl (in cazul platilor efectuate cu cardul). Temei legal: indeplinirea contractului.

Perioada pentru care sunt pastrate datele cu caracter personal

Avand in vedere ca scopul principal pentru care sunt colectate datele este reprezentat de procesul de facturare, datele vor fi pastrate pentru perioada minima prevazuta de legea fiscala.

Controlul accesului si securitate

Din motive de securitate, datele clientilor nu pot fi accesate direct decat de catre reprezentantii SC INTEROFFICE SRL. La cerere, clientii pot fi informati cu privire la, respectiv pot solicita actualizarea datelor cu caracter personal in mod gratuit.

Protectia datelor cu caracter personal se face prin diverse metode specifice neprezentate din motive de securitate.

Versiune GDPR: 1.1. Data: 22 Mai 2018.

Contacteaza-ne !

Brasov

Str. Nicolae Titulescu
Nr. 2, Brasov, Romania

Phone: +40 268 415 633
Phone: +40 723 377 807
Email: info@interadeziv.ro