Politica de confidentialitate

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a transmite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul clientului. In cazul in care anumite date sunt obligatorii pentru buna desfasurare a activitatii (procesarea comenzilor si livrarea produselor) iar persoana vizata nu le pune la dispozitie, Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza si a nu onora comanda. Comerciantul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele Dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa efectueze tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa verifice orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Informatiile furnizate catre Comerciant, sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor in vigoare. Nu furnizam adresa Dvs de mail unor terti, nu incurajam spam-ul si nu se fac publice datele furnizate de catre clienti fara acordul acestora.

Comerciantul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002, privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara:
– dreptul de a cere sa vi se confirme prelucrarea sau nu a datelor Dvs. personale in mod gratuit
– dreptul de a cere sa se rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr.677/2001.
– dreptul de a cere sa se inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dvs personale
– dreptul de a cere sa se inceteze expediarea de mesaje promotionale.

Nu putem fi facuti responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Comerciantul nu poate fi facut raspunzator in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de site in scopul precizat in prezentul document.

Contacteaza-ne !

Brasov

Str. Nicolae Titulescu
Nr. 2, Brasov, Romania

Phone: +40 268 415 633
Phone: +40 731 551 073
Email: info@interadeziv.ro